Stresshantering - Reiki behandling

Har du spänningar och stress i kroppen? Kanske känner du dig bara trött och låg. Kanske längtar du efter mera mening i tillvaron. Vi människor består till stor del av energi och våra känslor är energi. Reiki är en mjuk men samtidigt effektiv behandlingsmetod vid t.ex. smärta, stress, ångest samt fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet - en metod med många användningsområden i vårt moderna samhälle.

Reiki arbetar på många plan samtidigt, dels genom den fysiska beröringen som aktiverar "må bra hormoner" i kroppen som t.ex. oxytocin. Metoden går ut på att lösa upp minnen som lagras i kroppen i form av fysiska spänningar och blockeringar. Genom beröring löser man upp spänningar och klienten kan då släppa taget om det som orsakade smärtan från början.

Under denna djupavslappning jobbar jag med din energikropp för att stötta läkning på ett djupare plan och för att skapa mera klarhet för dig. En healing är alltså en återhämtande behandling där många upplever känslan av total avslappning. I detta tillstånd kan kroppen läka, släppa spänningar och tanka kraft. Reiki är en holistisk behandlingsmetod som utgår från att kropp och psyke är en helhet. Reiki behandlingar klassas även som friskvård av Skatteverket.

Pris 750 kr för 60 minuter.

Önskar du boka 3 behandlingar
3 x 60 min 2100 kr.

Boka din behandling via lotta.renlund@gmail.commina tjänster