Just Nu
En helg för återhämtning och inre kraft 

TYST RETREAT
FRÖTUNA GÅRD, 6-8 SEPTEMBER -24

Välkommen till en helg där du under tystnad bara fokuserar på dig själv. Du bor ute på Frötuna Gård omgiven av rogivande natur som inspirerar till stillhet och återhämtning. Du blir guidad genom yoga och meditation med fokus på återhämtning och lugn. En helg att hämta hem dig själv och bygga inre kraft - att varva ner och ladda batterierna. Under helgen erbjuds du meditation i olika former, andningsövningar, mjuk yoga och vilsam yin yoga.  Kombinationen av dessa arbetar igenom din kropp, får den att landa och ge utrymme för återhämtning. I de vackra omgivningarna finns även vandringsleder och på gården bad, bastu, hamam och ett uppskattat kök med närproducerad och växtbaserad mat. En unikt plats och ett unikt tillfälle att stanna upp och blicka inåt för att skapa utrymme och välmående.

SCHEMA FÖR HELGEN

Fredag

17.00 Välkommen och introduktion
18.00 Middag
19:15-20.45 Grundande yin yoga med djupavslappning och meditation

Lördag
07.30-08.45 Mjuk morgonyoga och meditation
08.45 Frukost
11.00-12.00 Meditation och reflektion  
12.00 Lunch
13.30- 15.00 Andningsövningar och yin yoga
15.00 Fika
17.30 Meditation i Orangeriet
18.00 Middag
19.30-20.30 Meditation

Söndag
07.30-08.45 Mjuk morgonyoga och meditation  
08:45 Frukost
11:00 Kroppsscanning och meditation
12.00 Lunch
13.30 Avslut

PRIS

Kostnad för helpension med boende, mat, hälsofika, yoga, meditation och hamam spa i 2 nätter:
Del i dubbelrum/flerbäddsrum 6600 kr per person
Enkelrum 7200 kr per person

All bokning av detta sker genom mejl till lotta.renlund@gmail.com. I samband med bokning får du ett mejl med ytterligare information. Uppge namn och adress samt vilket typ av rum du önskar. I samband med anmälan får du en faktura på anmälningsavgiften på 2 500 kronor (delbetalning av hela avgiften). Resterande avgift betalas senast 2 veckor före retreatet.

Retreat ledare under hela helgen är Lotta Renlund som har många års erfarenhet av att arbeta med människor, både i grupp och privat. Grundare av yogastudion Urban Yoga i Sundsvall. Utbildad sjuksköterska, samtalsterapeut och reiki terapeut.

Här kan du läsa mera om Frötuna Gård.
Boka din plats genom att mejla
lotta.renlund@gmail.com
VARMT VÄLKOMMEN!YOGA, KURSER OCH UTBILDNING

Urban Yoga

VÅRTERMINEN 2024:
HELANDE YIN YOGA kurs 4 ggr på Urban Yoga
Start 7/5 kl.19:00-20:00. 4 tillfällen
Har du en längtan efter att bli mer av hela dig? Med mera mjukhet i kroppen men också en mjukare attityd mot dig själv. Denna kurs är för dig som vill ha mera balans och harmoni i din vardag. För dig som vill omvandla stress och oro till lugn och kraft. Yin står för långsamhet, avslappning och vila. En kurs som bygger grund, stabilitet och lugn. Här hämtar du hem dig själv och välkomna alla delarna. Ett tillfälle att bli mer av hela dig.
Pris 800 kr.
Kursen bokas via urbanyoga.nu.

YIN YOGA GRUNDUTBILDNING

Hösten 2024 på Urban Yoga
Har du en längtan efter att dyka djupare in i kroppen med hjälp av mjukhet och visdom. En längtan att utforska kropp och sinne på ett djupare plan. Kanske har du även en önskan att få dela vidare denna djupa visdom.

I yin yogan utforskar vi djupavslappning och meditation med kroppen som verktyg. Vi utforskar bindväven och hur stress och oro påverkar kroppen. Du får lära dig hur de olika yin positionerna ser ut. Du får vägledning kring hur du tar detta vidare så att det överensstämmer med ditt liv. Om du har en önskan att instruera får du redskap kring hur du lär ut utifrån ditt hjärta.

Grundkursen omfattar 40 h yin yoga med fokus på grundläggande filosofi, anatomi och individanpassad yoga. Obligatorisk närvaro under hela kursen samt självstudier.
Inför kursen rekommenderas att du läst kapitel 1-5 i boken The Complete Guide to Yin Yoga. Båda dagarna inleds med en yin yoga klass.  
Vi pratar även lite kring kinesisk medicin, elementen och meridianerna i kroppen.

Inga förkunskaper krävs och du behöver inte vara yogalärare för att gå kursen.

Pris: 3995 kr
Innehåll: två hela kursdagar med teori och praktik
Lördag och söndag kl.09:00-17:00

Kompendium med dokumentation ingår. Hemuppgifter samt diplom efter utförd kurs. Anmäl din plats på lotta.renlund@gmail.com

samtalsterapi och coaching

Längtar du efter förändring?

Samtalsterapi är för dig som har en längtan efter något mera på ett djupare plan. Kanske känner du dig ensam, sörjer, tror att du är trasig, för mycket, inte tillräcklig och nu är redo att börja förändra ditt liv. Vi möts där du är. Jag tror att vi läker genom att involvera alla delarna och låta såväl kropp som själ komma till tals. När vi tillåter oss själva att omfamna och känna alla delarna förändras vår relation till oss själva radikalt. Jag erbjuder en kombination av modern psykologi och holistiska metoder för att stötta läkning på alla plan.

Individuellt samtal
I ett individuellt samtal möter jag dig där du är. Samtalet varar i 50 minuter och vi pratar kring din nuvarande situation, din längtan och det du ser som hinder. Man kan välja att boka samtal veckovis i början för att få igång en process och sedan boka in samtalen mera sporadiskt. Jag rekommenderar 5-20 sessioner beroende på behov.
Boka genom att maila lotta.renlund@gmail.com

50 minuter 950 kr

Stresshantering - Djupavslappning med Reiki behandling
Har du spänningar och stress i kroppen? Kanske känner du dig bara trött och låg. Kanske längtar du efter mera mening i tillvaron. Vi människor består till stor del av energi och våra känslor är energi. Under denna djupavslappning jobbar jag med din energikropp för att stötta läkning på ett djupare plan och för att skapa mera klarhet för dig. En healing är en återhämtande behandling där många upplever känslan av total avslappning. I detta tillstånd kan kroppen läka, släppa spänningar och tanka kraft. Reiki healing klassas även som friskvård av Skatteverket.

Pris 750 kr för 60 minuter.

Önskar du boka 3 behandlingar
3 x 60 min 2100 kr.

Boka din behandling via lotta.renlund@gmail.com

tillbaka till startsidan

mina tjänster