Just Nu
En helg för återhämtning och inre kraft 

YOGARETREAT
HÖGBONDEN, 25-27 AUGUSTI


Välkommen till en helg där du bara fokuserar på dig själv. Du bor ute på ön Högbonden i det vilda och vackra Höga kusten,. Högt över havet omgiven av norrländska skogar, berg och hav. Du blir guidad genom välgörande yoga med fokus på återhämtning och lugn. En helg att hämta hem dig själv och bygga inre kraft - precis som den Norrländska naturen. Yogaklasserna under helgen består av mjuka rörelser samt mera vilsam yin yoga. Kombinationen av dom båda arbetar igenom din kropp, får den att landa och ge utrymme för återhämtning. Du får möjlighet att stanna upp och blicka inåt för att skapa välmående.

SCHEMA FÖR HELGEN

Fredag
14.45 Samling Barsta
15.00-15.30 Båttur till Högbonden

16.30 Samling med fika och presentation av helgen
17:15-18.30 Grundande yin yoga med djupavslappning och reiki
18.30 Middag

Lördag
07.30-08.00 Meditation
08.00-09.00 Frukost
09.30-11.00 Mjuk välgörande Yoga  
11.30 Lunch/Egen tid
16.00-17.30 Yin yoga
18.00-19.00 Middag

Söndag
07.30-09.00 Meditation och yoga
09:30 Frukost
11:00 Utcheckning

PRIS
Kostnad yogakurs: 1800 kr per person
Kostnad för boende och mat 2 nätter:
Del i dubbelrum/flerbäddsrum 3105 kr per person
Enkelrumstillägg 960 kr
Båt tur-retur tillkommer 250 kr.

All bokning av detta sker genom mejl till lotta.renlund@gmail.com. I samband med bokning får du ett mejl med ytterligare information.

BETALNING
Din betalning är uppdelad i två delar – kursen och boendet/maten. När du bokar din plats på retreatet betalar du kursavgiften 1800 kr via swish eller faktura till Lotta Renlund. Du får all information i samband med att du mejlar och bokar din plats. Den inbetalningen bekräftar din bokning. Boende och mat betalas på plats på Högbonden.
Boka din plats genom att mejla
lotta.renlund@gmail.com
VÄLKOMMEN!
YOGA, KURSER OCH UTBILDNING

Urban Yoga

HÖSTERMINEN 2023:
HELANDE YIN YOGA kurs 6 ggr på Urban Yoga
Start 18/10 kl.19:00-20:15. 6 tillfällen
Har du en längtan efter att bli mer av hela dig? Med mera mjukhet i kroppen men också en mjukare attityd mot dig själv. Denna kurs är för dig som vill ha mera balans och harmoni i din vardag. För dig som vill omvandla stress och oro till lugn och kraft. Yin står för långsamhet, avslappning och vila. En kurs som bygger grund, stabilitet och lugn. Här hämtar du hem dig själv och välkomna alla delarna. Ett tillfälle att bli mer av hela dig.
Pris 1200 kr.
Kursen bokas via urbanyoga.nu.


YIN YOGA GRUNDUTBILDNING

18-19 november på Urban Yoga
Har du en längtan efter att dyka djupare in i kroppen med hjälp av mjukhet och visdom. En längtan att utforska kropp och sinne på ett djupare plan. Kanske har du även en önskan att få dela vidare denna djupa visdom.

I yin yogan utforskar vi djupavslappning och meditation med kroppen som verktyg. Vi utforskar bindväven och hur stress och oro påverkar kroppen. Du får lära dig hur de olika yin positionerna ser ut. Du får vägledning kring hur du tar detta vidare så att det överensstämmer med ditt liv. Om du har en önskan att instruera får du redskap kring hur du lär ut utifrån ditt hjärta.

Grundkursen omfattar 40 h yin yoga med fokus på grundläggande filosofi, anatomi och individanpassad yoga. Obligatorisk närvaro under hela kursen samt självstudier.
Inför kursen rekommenderas att du läst kapitel 1-5 i boken The Complete Guide to Yin Yoga. Båda dagarna inleds med en yin yoga klass.  
Vi pratar även lite kring kinesisk medicin, elementen och meridianerna i kroppen.

Inga förkunskaper krävs och du behöver inte vara yogalärare för att gå kursen.

Pris: 3995 kr
Innehåll: två hela kursdagar med teori och praktik
Lördag och söndag kl.09:00-17:00

Kompendium med dokumentation ingår. Hemuppgifter samt diplom efter utförd kurs. Anmäl din plats på lotta.renlund@gmail.com

samtalsterapi och coaching

Längtar du efter förändring?

Samtalsterapi är för dig som har en längtan efter något mera på ett djupare plan. Kanske känner du dig ensam, sörjer, tror att du är trasig, för mycket, inte tillräcklig och nu är redo att börja förändra ditt liv. Vi möts där du är. Jag tror att vi läker genom att involvera alla delarna och låta såväl kropp som själ komma till tals. När vi tillåter oss själva att omfamna och känna alla delarna förändras vår relation till oss själva radikalt. Jag erbjuder en kombination av modern psykologi och holistiska metoder för att stötta läkning på alla plan.

Individuellt samtal
I ett individuellt samtal möter jag dig där du är. Samtalet varar i 50 minuter och vi pratar kring din nuvarande situation, din längtan och det du ser som hinder. Man kan välja att boka samtal veckovis i början för att få igång en process och sedan boka in samtalen mera sporadiskt. Jag rekommenderar 5-20 sessioner beroende på behov.
Boka genom att maila lotta.renlund@gmail.com

50 minuter 950 kr

Stresshantering - Djupavslappning med Reiki behandling
Har du spänningar och stress i kroppen? Kanske känner du dig bara trött och låg. Kanske längtar du efter mera mening i tillvaron. Vi människor består till stor del av energi och våra känslor är energi. Under denna djupavslappning jobbar jag med din energikropp för att stötta läkning på ett djupare plan och för att skapa mera klarhet för dig. En healing är en återhämtande behandling där många upplever känslan av total avslappning. I detta tillstånd kan kroppen läka, släppa spänningar och tanka kraft. Reiki healing klassas även som friskvård av Skatteverket.

Pris 750 kr för 60 minuter.

Önskar du boka 3 behandlingar
3 x 60 min 2100 kr.

Boka din behandling via lotta.renlund@gmail.com

tillbaka till startsidan

mina tjänster